WA SENDER PRO | Whatsapp Blaster

Tel/Whatsapp : :01115157319


WA Sender Pro boleh hantar bulk mesej, filter nombor wasap, extract nombor dari wasap group dan boleh import/export nombor wasap!
“Jika anda sudah mempunyai banyak contact di wasap, anda boleh gunakan software ini untuk lakukan follow up. Tidak perlu lagi bazirkan banyak masa untuk follow up satu per satu. Follow up sangat penting dalam sesuatu bisnes.”

WHATSAPP SENDER
Anda boleh send mesej sama ada Text sahaja atau include Imej ke nombor yang sedia ada dalam contact wasap anda atau import dari luar (format TXT). Untuk kurangkan risiko blocking, anda boleh set interval per message & sleep for a few minutes before sending again.

WHATSAPP EXTRACTOR
Anda boleh join mana2 group wasap dengan mudah, malah anda boleh extract semua nombor dari group tersebut! Search group by keyword dan invite mereka untuk join group anda atau hantarkan mesej iklan bersesuaian kepada mereka. Bukan itu sahaja, anda juga boleh dapatkan semua nombor wasap yang pernah chat dengan anda atau nombor wasap yang ada dalam list contact anda!

WHATSAPP VALIDATOR
Anda boleh semak nombor dulu sebelum hantar sama ada nombor tersebut Valid (boleh send wasap mesej) atau tidak valid. Anda boleh mombor secara random atau pilih nombor dari wasap group yang lain atua import nombor dari TXT file. Nombor yang valid pula anda boleh save ke contact list anda (format vCard).

Kami buka akses LIFETIME dengan harga yang sangat berbaloi. Dapatkan sekarang sebelum kami tukarkan menjadi akses tahunan!
Jangan lupa, WA Sender Pro sentiasa di update dan di tambah fungsi yang lebih baik. Jangan tunggu harga naik baru nak order ye! 😀

7W8LUz6.png


Website : https://wasenderpro.my/?ref=661


Author: hujan emas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *