PINJAMAN PERIBADI BANK

BERITA BAIK❗❗❗❗ 🌀KHAS UNTUK SWASTA,GOV,GLC DAN BADAN BERKANUN.🌀 ********RM10K SEHINGGA RM150K************ Ada yang perlukan bantuan utk buat PINJAMAN PERIBADI DGN...
Read More
PINJAMAN PERIBADI BANK

PINJAMAN PERIBADI BANK

BERITA BAIK❗❗❗❗ 🌀KHAS UNTUK SWASTA,GOV,GLC DAN BADAN BERKANUN.🌀 ********RM10K SEHINGGA RM150K************ Ada yang perlukan bantuan utk buat PINJAMAN PERIBADI DGN...
Read More
PINJAMAN PERIBADI BANK

Kerja hanya sebarkan link shj

Salam Sejahtera... ‼️RM24k akan mendarat dalam poket anda sebentar lagi!!‼️‼️‼️ *INI BISNES TERBARU Mflinkjob* now dah wujud satu revolusi bisnes...
Read More
Kerja hanya sebarkan link shj

Kerja mudah hanya sebarkan link

Salam Sejahtera... ‼️RM24k akan mendarat dalam poket anda sebentar lagi!!‼️‼️‼️ *INI BISNES TERBARU Mflinkjob* now dah wujud satu revolusi bisnes...
Read More
Kerja mudah hanya sebarkan link

Peluang menambah pendapatan

BARU LANCAR - Income 100% ke Bank ANDA. >>> www.DanaNiaga2u.com/(username-anda) Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba...
Read More
Peluang menambah pendapatan

WhatsApp Blasting Software (WABlaster MY)

Mungkin sebelum ini anda menggunakan medium Group WhatsApp sebagai tempat anda memasarkan product perniagaan anda. Hari ini kami ingin memperkenalkan...
Read More
WhatsApp Blasting Software (WABlaster MY)

Video Panduan Asas WordPress

Dah buat bisnes online tapi belum ada website sendiri? Nak buat website tapi takde idea bagaimana nak bermula? Izinkan saya...
Read More
Video Panduan Asas WordPress

3 Produk PLR Lengkap dgn Website Jualan

3 Produk PLR Lengkap dgn Website Jualan Produk PLR yg HOT 2018. Dapatkan Sekarang Sebelum Jualan Di TUTUP. Lagi info,...
Read More
3 Produk PLR Lengkap dgn Website Jualan

Bisnes Air Balang!

Hi SAUDARA! Siapa sangka? Hanya dengan jual air buah sahaja, brader ni boleh untung sehingga RM7k sebulan! Lebih menarik lagi,...
Read More
Bisnes Air Balang!

Minimum 5k seminggu

Setelah jumpa web Adam ini, segalanya sekelip mata berubah kerana duit datang mencurah-curah. Kadang-kadang 20 ribu sehingga 40 ribu sebulan....
Read More
Minimum 5k seminggu

Income tanpa HAD, Modal RM30 jer...

free ,dropship, affiliate


hujan emas


Tel/Whatsapp : :01115157319


Sekarang anda boleh urus semua tempahan produk digital & fizikal dalam satu dashboard yang simple & murah

Kenapa Perlu Guna Ordersini?
Kami membangunkan Ordersini untuk membantu anda memudahkan urusan perniagaan dengan pelbagai kelebihan.

MUDAH DIGUNA
Anda tak perlu masa yang panjang untuk memahami sistem ini, sangat mudah digunakan dan user friendly.

RINGAN & LAJU
Kepantasan ialah perkara paling penting dalam bisnes, dan kami sediakan kepantasan maksimum kepada anda melalui Ordersini.

DINAMIK
Beritahu kami apa yang anda perlukan, kami sediakannya untuk anda melalui Ordersini.

PALING MURAH
Kami sediakan Ordersini dengan harga paling murah di pasaran dengan kualiti setanding sistem lain.

PEMBAYARAN
Pembeli anda boleh beli menggunakan CDM, manual banking, online banking, billplz dan banyak lagi payment gateway.

PRODUK TANPA HAD
Anda boleh masukkan produk tanpa had. Letak sahaja produk anda di Ordersini tanpa kos tambahan.

AFFILIATE
Anda boleh aktifkan fungsi affiliate untuk melariskan produk anda semudah ABC

DROPSHIP
Aktifkan fungsi dropship jika anda perlukan wakil jualan bagi produk fizikal semudah ABC

STATISTIK JUALAN
Anda boleh lihat laporan jualan mengikut produk, jualan harian, mingguan, bulanan, tahunan dan keseluruhan.

SENARAI PRODUK
Anda boleh lihat senarai produk yang anda dah masukkan ke dalam sistem dengan hanya 1 klik.

SENARAI PEMBELI
Anda boleh lihat maklumat pembeli yang pernah dapatkan produk anda sejak dari mula anda gunakan Ordersini dengan 1 klik.

SENARAI TEMPAHAN
Anda boleh lihat semua tempahan yang dibuat oleh pembeli melalui ordersini dengan 1 klik.

KUPON TANPA HAD
Anda boleh berikan kupon diskaun untuk pembeli dengan 3 variasi fungsi kupon, hanya perlu pilih ikut kesesuaian produk anda.

AUTO MESEJ
Anda boleh tulis template auto mesej yang akan dihantar ke email pembeli sejurus selesai pembayaran.

CARTA EJEN
Anda boleh aktifkan carta ejen affiliate & dropship jika anda mahu lakukan cabaran. Sesuai untuk pelancaran produk.

STATISTIK TRAFIK
Anda boleh lihat trafik yang dibawa masuk oleh ejen affiliate & dropship anda untuk menilai prestasi semasa.

URUSAN POS
Ordersini menyediakan fungsi penghantaran untuk produk fizikal mengikut berat, kuantiti dan kadar rata. Hanya perlu pilih yang sesuai dengan produk anda.

BUNDLE / UPSELL
Anda boleh lakukan upsell dengan menyediakan pakej bundle kepada pembeli bagi meningkatkan keuntungan jualan.

KOD & PIXEL
Nak retargeting semula trafik anda? Kami sediakan ruang untuk anda masukkan pixel & retargeting code.

GROUP SUPPORT
Kami sediakan group support untuk bantu segala permasalahan yang anda hadapi semasa menggunakan Ordersini.

Kami menyediakan sistem autoresponder untuk email marketing
Tak perlu susah payah langgan autoresponder mahal di luar sana, kami sudah sediakan untuk anda

10,000 Subscribers
Setiap pembeli produk anda akan dimasukkan ke dalam autoresponder secara automatik, anda boleh blast email kepada mereka bila-bila masa.

50,000 Email
Kami berikan kepada anda akses untuk hantar 50,000 email sebulan, boleh beri promosi kepada subscribers sepuas hati anda.

macos.png


Website : https://ordersini.com?ref=6570


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *